Fortsätt till huvudinnehåll

En omfattande guide till bröstförstoring: Naturläkemedel eller kirurgi?

Bröstförstärkning

Hundratusentals kvinnor över hela världen önskar att de hade större bröst. Ändå kommer majoriteten av dessa kvinnor aldrig att bedriva någon form av bröstförstoring. Även om de skulle älska att ha större bröst, är dessa kvinnor inte villiga att utsätta sig för farorna eller kränkningarna med bröstförstoringsoperationer - och vem kan klandra dem?


Ärligt talat, de flesta bröstförstoringsoperationer skapar mindre än perfekta resultat. Även kvinnor som väljer en blygsam B-kupa eller C-kupa förbättring kan sluta med onaturliga eller ojämna implantat. När man betänker att kvinnor med implantat har en 21-procentig ökning av cancer, verkar operationen knappast vara värd det. De flesta intelligenta kvinnor skulle hellre leva med en nedslående A-kupa än att spendera tusentals dollar på att äventyra sin hälsa för att ha större bröst.

Goda nyheter är att det finns ett helt naturligt växtbaserat alternativ. Studier visar att kvinnor som tar bröstförstärkningspiller upplever många av de positiva effekter de skulle få av ett tillflöde av östrogen. Resultatet är större, fastare, fylligare bröst, samt minskning av symtom förknippade med både PMS och klimakteriet. För säkra, naturliga och vackra bröst är bröstförstärkningspiller lösningen.

Naturlig bröstförstoring

Om kvinnor fick frågan vilken del av en kvinnas kropp de gillar minst, skulle nästan varje kvinna nämna sitt bröst. Fasta, fylliga, stora bröst är uppenbarligen inte vanliga bland kvinnor. Många kvinnor letar efter bröstförstoring och de flesta kommer att tänka på operation för större bröst.

Även om ingen av de alternativa bröstförstoringsbehandlingarna kommer att ge en kvinna brösten av en Hollywoodstjärna, kan användningen av rätt kosttillskott öka bröststorleken med upp till två koppar, lägga till fasthet och visa märkbara former av de individuella brösten.

Om du vill prova naturliga bröstförstoringspiller, bör du titta på vittnesmål, recensioner och förmodligen onlineforum. Ser de alla ut som om de komponerades av en person? Eller ser de äkta ut och publicerade av riktiga kunder? Om de alla läser ungefär samma sak, var misstänksam.

Naturlig bröstförstoring bör inte ses som en snabb lösning. Som med alla naturläkemedel kan bröstförstoring ta veckor och månader för att uppnå önskat resultat. Men med tålamod kommer användningen av växtbaserade bröstförstoringsprodukter av hög kvalitet att öka kvinnans självstolthet och ge henne en mycket bättre kroppsbild av sig själv, med lite hjälp av bröstförstoring.

Bröstsjälvundersökning för bättre brösthälsa

Hälsosamma förändringar genom livet: Att göra en månatlig bröstsjälvundersökning är det bästa sättet att hålla sig bekant med de cykliska förändringarna i dina bröst. Du kommer att lära känna området bättre än ditt vårdteam och kommer lätt att upptäcka förändringar. Att ha en årlig klinisk undersökning hjälper till att dokumentera din brösthälsa, så håll ett regelbundet möte för det! Mellan puberteten och klimakteriet kommer dina bröst att genomgå många förändringar, som påverkas av hormoner, kost och träning. De flesta av dessa förändringar är naturliga och hälsosamma!

Tonåringar (Pubertet): Under tonåren, med början av din månatliga cykel, går din kropp in i mognadsprocessen, och du får kurvor och kan märka hudförändringar (som akne) och till och med hår kan ändra färg eller struktur. Bröstvävnad utvecklas också under denna tid och kan vara tät och fast till att börja med, särskilt om du är småbröst. Familjelikhet: I detta skede är det inte för tidigt att känna till din familjehälsohistoria, så fråga dina kvinnliga släktingar (mamma, mostrar, mormor) om de hade några fibrocystiska problem med sina bröst eller några vanliga cystor. Om så är fallet är det troligt att du också kan uppleva dem. Oroa dig inte - cystor är godartade - men du vill veta var de är, och om de kommer och går, så att de kan särskiljas från andra drag i dina bröst.'

Fler kurvor och barn (barna år): När din kropp är förberedd för moderskap, om du blir gravid och föder barn, och även om du ammar barnen, kommer det att medföra fler förändringar i dina bröst, som såväl som i resten av din kropp. Brösten kan bli större och ömmare under graviditeten och kan behöva mer stöd. Försumma inte din BSE under denna tid, håll dig bekant med förändringarna. Kom ihåg att graviditet och amning kommer att bidra till att kombinera din risk för bröstcancer.

Mognad (klimakteriet): Klimakteriet medför också förändringar i dina bröst, eftersom dina östrogen- och progesteronnivåer sjunker, kan din bröstvävnad bli mindre fast och kan drapera annorlunda än under dina tonåringar och barnafödande år. Håll dig uppdaterad med dina bröstsjälvundersökningar under dessa år också, så att de normala förändringarna är bekanta för dig. Mindre tät bröstvävnad verkar ha fler klumpar och knölar, men kom ihåg att 90 % av bröstklumparna är godartade.

Rätt val av en lösning för bröstförstoring

Du kan känna dig frustrerad och förvirrad när du tittar igenom ett stort antal bröstförstoringsprodukter. Det kan ibland vara svårt att inte veta vilka av lösningarna som är smärtfria och helt naturliga. Att ha all relevant information till hands gör det ganska enkelt att göra rätt val av en bröstförstoringslösning som passar dina behov perfekt.

1. Krämer. Syntetiska hormoner är de grundläggande delarna av bröstförstoringskrämer. De har kopplats till sådana dödliga sjukdomar som cancer och hjärtinfarkt. De långvariga negativa effekterna av sådana oprövade lösningar ska fastställas; därför kommer det med ett stort antal negativa utfall.

2. Ett annat sätt, hormoninjektion i bröstvävnaden, kan orsaka ännu farligare biverkningar även om det ger vissa resultat.

3. Bröstoperation. Många kvinnor väljer denna metod eftersom de omedelbart befriar sig från ansvaret. Men du kommer definitivt att ha ärr på huden. Dessutom kan bröstimplantat bete sig oförutsägbart och hämma diagnosen bröstcancer.

4. Bröstpumpar. Det kan leda till att dina bröst vanställs eller till och med orsaka bröstcancer! Pumpningen är onaturlig för kroppen och kan under den långa perioden vara mycket osäker.

5. Övningar. Särskilda övningar som syftar till bröstförstoring är ganska säkra och inte dyra, men det finns inga bevisade bevis för deras effektivitet.

6. Att köpa speciella underkläder - korsetter och behåar - förutom att det är ganska kostsamt, fungerar bara när du tar på dig. Ibland får underkläder dina bröst att se konstgjorda och onormala ut. Dessutom får det kvinnor att känna sig generade när de skjuter upp dem inför sina partners.

7. Bröstpiller. Växtbaserade bröstpiller är gjorda utan konserveringsmedel, kemikalier, syntetiska hormoner eller färgämnen. Bröstpiller kommer att göra dina bröst fastare, mjukare och större. Du kommer att känna dig och se mer ungdomlig ut. Växtbaserade bröstförstoringspiller påverkar inte din allmänna hälsa på ett negativt sätt. Med tanke på att komponenter kan absorberas i ditt cirkulationssystem, är det viktigt att du använder en bröstförstoringslösning som inte har några kemiska föreningar. Genom att välja en lösning med kemikalier sätter du verkligen din hälsa på spel och kan få stora problem i framtiden.

När det gäller naturliga bröstpiller innehåller de inga skadliga komponenter. Du kan vara säker på att du inte riskerar några parfymer eller parabener. Bröstpiller ger dig ett giftfritt sätt att få de större brösten du söker.

Bröstpiller erbjuds av många tillverkare nu, och kvinnor hör alla typer av reklam som lovar dem större och vackrare bröst. Det är svårt att välja rätt val av bröstförstoringslösning. För att göra det rekommenderas det att överväga både fördelar och nackdelar med alla tillgängliga lösningar. Vissa bröstförstoringsforum med kommentarer om produkten och erfarna användare kan hjälpa dig. Där kan du hitta alla svar på frågorna om efterverkningarna, jämför användarnas åsikter om dessa bröstpiller.

Endast de bröstförstoringslösningar som ger riktiga kunder fantastiska resultat förtjänar din uppmärksamhet. Ditt rätta val av en bröstförstoringslösning bör bevisas av vittnesmål från andra kvinnor, att det hjälpte dem att lösa sina bröstproblem.

Det är uppenbart att produkten många kvinnor dragit nytta av sannolikt kommer att hjälpa dig också. Du kommer också att få större, fastare och mer ungdomliga bröst om du väljer det. Men håll dig borta från bröstförstoringspiller med massor av negativ feedback. Lägg mer tid på undersökningar i bröstförstoringsforum!

Fördelar med bröstförstoring

Varje kvinna vill se bättre ut och ha attraktiva fylliga bröst. Det är inte ovanligt att kvinnor har naturligt vackra fasta och stora bröst. Vissa av oss vill dock se mer attraktiva ut och känna att målet kan uppnås med större bröst. Det är möjligt att förbättra ditt utseende och ditt självförtroende genom att göra en bröstförstoring.
Därmed kommer du att ha en större kupstorlek och mycket fasthet. Om du ser vacker ut känner du likadant. Alla tecken på depression eller oro försvinner. Med större bröst kommer du att se mer attraktiv ut, du kommer sluta ha några problem med självkänslan, du kommer att börja köpa annorlunda, mycket trendigare kläder, klänningar med låg hals och T-shirts kommer att bli dina favoriter.
Du kommer också att välja skjortor som passar kroppen. Ditt förbättrade utseende kommer att leda till känslomässig och psykologisk frid.

Kom ihåg att endast naturliga bröstförstoringspiller får dig att se vacker och frisk ut! Dina små eller hängande bröst kommer att förbli i det förflutna. Det är så lätt att få vackra fylliga och fasta bröst.

Bröstförstärkningsresultat

Nuförtiden bestämmer sig många kvinnor för att förstora sina bröst. Men det är bra att tänka på orsakerna till det och dess möjliga resultat, och först därefter gå och göra operationen. Många kvinnor har genomgått operationen, men resultatet av den kommer att vara olika för var och en av dem, eftersom alla kvinnor är unika.

Det första du bör tänka på om du önskar en operation som syftar till bröstförstoring är dess anledning, d.v.s. varför du vill göra det. I varje fall har kirurgen ett samtal med en patient om det, och detta samtal är mycket detaljerat. Det är väldigt viktigt att veta varför du gör det. Vissa kvinnor gör det för att någon har sagt till dem att de borde göra det, eller så finns det kvinnor som vill se ut som världsberömda modeller.
Men just i dessa två fall kan patienter bli ganska upprörda när de ser resultatet av bröstförstoringen. Men resultatet kommer sannolikt att bli ganska tillfredsställande om du gör en operation för att du har en uppriktig anledning.

Därför är det mycket viktigt att tänka på skillnaden mellan resultaten av den bröstförstoring du vill se och de du verkligen kan se. Vissa kvinnor har avsevärda smärtor, som är mycket starkare än de trodde dem att vara. Följaktligen bör de tillbringa mer tid på ledighet än de förväntat sig.

En sak till att tänka på är ett ärr, som kan vara resultatet av bröstförstoringsoperationen. Det är möjligt att ta bort ärret om en kvinna använder någon speciell kräm, men perioden för ärrets blekning beror på organismen.

Sammanfattningsvis bör varje kvinna tänka på resultatet av operationen, särskilt när det gäller konsekvenserna av det. Det är viktigt att tänka på de känslomässiga och kroppsliga förändringarna som är ett resultat av bröstförstoringsoperationen, och det är mycket viktigt att komma ihåg att resultaten kan vara helt annorlunda än vad man förväntar sig.

Bröstförstoring av örter

Bröstförstoring av örter använder en rad örter för att orsaka brösttillväxt. Även om alla är olika, finns det några vanliga örter. Växtbaserade bröstförstoringar kan vara i form av piller, krämer eller vätskor. Andra företag erbjuder sprayer. De örter som används i de olika klasserna av örtbröstförstoring kan variera, men inkluderar mestadels Saw Palmetto, Wild Yam, Damiana, Blessed Thistle, Dong Quai och fänkålsfrö.

När du tittar på växtbaserade bröstförstoringar, gör dina läxor först. Du bör vara medveten om att växtbaserade bröstförstoringar inte har de snabba resultaten av bröstoperationer. Det finns dock inga biverkningar: ärr, smärta eller återhämtningstid att drabbas av. Se till att du känner till komponenterna i alla örtbaserade bröstförstoringsprodukter du funderar på. Leta efter ingrediensernas säkerhet och effektivitet och överväg andra val om du är allergisk mot örter. Kontrollera med din läkare om du tar några mediciner.

Efter många undersökningar i olika länder visade studierna att örter indikerar östrogena och regenererande effekter på den kvinnliga kroppen, särskilt på bröst, höfter, ansikts- och kroppshud, hår och vaginal epitelvävnad. På så sätt höja utseendet på de kvinnliga sekundära könsegenskaperna och även hudens skönhet.

När du tror att du har hittat rätt växtbaserade bröstförstärkningsprodukt, kolla företaget. De bästa företagen ger information om vad växtbaserade bröstförstoring kan göra och vad den inte kan göra; och även berätta när det inte är klokt att ta vissa örter. Till exempel bör vissa örtbaserade bröstförstoringsprodukter inte tas när du är gravid.

Bästa bröstförstärkning: Bröstpiller

De flesta kvinnor gillar hur deras byst ser ut tills åldrandeprocessen börjar. Med tiden ändrar bröst form, dimension, deras allmänna utseende, till slut sjunker de ner. Åldrade formlösa bröst är följden av ptos. Det finns bevis på att kvinnors bröst vanligtvis ändrar utseende efter att de varit gravida och ammat. Huden tappar sin elasticitet med tiden och brösten hänger mer och mer.

Många kvinnor kommer till ett beslut att lösa detta problem med hjälp av bröstförstoring. American Society for Aesthetic Plastic Surgery säger att ungefär 50 000 kvinnor blir kunder på kliniker för att genomgå en bröstförstoringsoperation. Det är inga svårigheter i minsta grad - operationen får pågå i högst en till tre timmar.
Oavsett värkkänsla under och efter operationen kan en typisk kvinna gå till jobbet och börja sin dagliga rutin på en vecka. Men det finns alltid oro för vissa negativa aspekter efter operationen. Hur som helst är inte alla psykologiskt redo att genomgå en bröstförstoringsoperation. De som är rädda för kirurgiska ingrepp men vill ha elastisk ung byst väljer örtläkare.

Bröstpiller är toppen bland sådana alternativa naturläkemedel för brösttillväxt. Örtformeln för dessa piller är byggd på fytoöstrogen (växtöstrogen), som framkallar prostaglandinproduktion i kvinnans organism, vilket i sin tur slutar i att bystkörtlar klumpas ihop. Fördelen med bröstpiller är att de är prisvärda och tillgängliga och kan köpas utan medicinsk rådgivning. Bröstförstärkningspiller kan hjälpa till att höja mängden östrogen och göra bröstvävnaderna större.

Bröstpiller består av naturliga ingredienser som ingår i många preparat av denna typ och kan förbättra brösten. De är:
  • Maskros är känt för att ha många fytoöstrogener. Du kan ta dess blad eller rötter, eller båda, antingen som ett komplement eller som dryck. En annan bra anledning att använda maskros är att det ökar ens energi och gör att du lever längre.
  • Dong Quai-rot: ytterligare en metod för att få fytoöstrogener. Dessutom fungerar det för bröstförstoring. Och många damer kommer definitivt att uppskatta ytterligare en fördel med denna växt, vilket är dess förmåga att lindra menstruationskolik.
  • Fänkål tas som te eller som tillsats till en kräm eller en lotion. Kvinnor kan applicera det på brösten. Som afrodisiakum botar fänkål sexlust hos både män och kvinnor. Den är rik på östrogena element och växtbaserade näringsämnen. Om du vill intensifiera sexlusten, använd fänkål som mat eller botemedel.
  • Bockhornsklöver var en av ingredienserna som användes av kvinnor från Mellanöstern som levde i harem. De valde bockhornsklöver som en ört för bröstförstoring. Bockhornsklöver betonar brösttillväxt med hjälp av speciella feminina hormoner, steroidprekursorer. Det kommer också med stora mängder växtkemikalier.
  • Wild Yam matchar bra med innehållet i bockhornsklöver, eftersom det också är rikt på växtbaserade näringsämnen. Alla dessa ingredienser anses vara komponenter för bröstförstoring. Men vad som är viktigare, vild jams kan hjälpa till under PMS eller stöd vid klimakteriets problem.
  • Pueraria Mirifica: denna slutliga ingrediens blandar egenskaperna hos alla växter som beskrivs ovan. Det hjälper under klimakteriet, förbättrar hudens och bystens tillstånd, stoppar åldrandeprocessen och förbättrar blodcirkulationen.


Nämnda medel är en vanlig sammansättning av brösttillväxtpiller. Innan du köper några bröstpiller, kontrollera listan över ingredienser på lämpligt sätt så att den måste innehålla naturliga växter som du redan känner till. Om du väljer användbara bröstförstärkningspiller kan du vara säker på att din byst kommer att bli underbart fylligare, rundare och riktigt härlig och stor under loppet av en månad.

Fördelar med bröstpiller

Du kommer att må mycket bättre om dig själv och livet omkring dig. Mer förtroende för en kvinna förändrar omständigheterna. Hon kommer att titta på sin reflektion med stort nöje. Det märks alltid när damer mår bra och det gör dem gladare! Bröstpiller ger dig denna utmärkta känsla!

Bröstpiller bör bestå av växtbaserade ingredienser av högsta kvalitet, och varje beståndsdel kommer att vara inriktad på stimulans för naturlig tillväxt, samtidigt som ett säkert och naturligt ursprung inte är ett problem.

100 % pengarna-tillbaka-garanti är ett extra plus och bidrag till produktens säkerhet. Du riskerar inte att få bröstpiller ens pengar!

Bröstförstoring: biverkningar

Beroende på vilken form av bröstförstoring du väljer, kommer det att vara olika biverkningar. Biverkningarna är inte uteslutande negativa, men några av dem är det. Andra är positiva. Så se till att ha ett bra grepp om vad du kan förvänta dig när du tar detta livsförändrande beslut.

Biverkningar av växtbaserade bröstförstärkningar

Den unika blandningen av örter och mineraler som finns i växtbaserade bröstförstärkningar är i sig kraftfulla läkemedel som används för att bota många åkommor. Men tillsammans är de en tour de force som slutar med att förändra dina hormonmönster.

Denna förändring av hormonerna kan ha den positiva effekten att reglera din menstruationscykel. Men å andra sidan är det förbjudet att ta växtbaserade piller om du är gravid eller ammar. Även om det inte finns några konkreta bevis för att det finns ett problem, finns det en liten chans att det kan skada ditt barn eller ofödda foster.

Biverkningar av bröstimplantatkirurgi

Den mest kontroversiella av alla, det finns mängder av studier som hoppas kunna fastställa de negativa hälsoeffekterna av bröstimplantat. Uppenbarligen ansågs silikonbröstimplantat, som förbjöds av FCC 1992, vara osäkra, eftersom de kan ha läckt in i kvinnornas kroppar och orsakat dem irreparabel skada.

Idag används koksaltlösning och även om det inte känns lika naturligt är det inte ett skadligt ämne. Det finns fortfarande en chans att implantatet kan fungera fel, men i så fall är det en enkel procedur att ta bort det.

Bröstförstoringsbehandling är utformad för att förbättra utseendet hos individer som förstår att de redan är attraktiva. Genom att gå in i denna behandling med rätt attityd kommer bröstförstoring att vara en av de bästa sakerna som en person kan göra. Örtbaserad bröstförstärkning är det bästa alternativet du kan välja: fritt från biverkningar och garanterat att det fungerar.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Låg kvinnlig libido: Förstå och övervinna kvinnliga sexuella dysfunktioner

Under många år fick män många möjligheter att lösa de problem de stötte på i intimitet. Nedgången i libido kan vara ett exempel på det problem de kan möta. Kvinnor lider ofta av exakt samma problem, men dessa fall diskuteras inte öppet och det verkar som om de inte existerar. Så är det inte. De existerar trots att det inte talas om dem. Kvinnor tenderar också att utveckla sexuell dysfunktion, det kallas kvinnlig sexuell dysfunktion . En rad undersökningar och studier genomfördes och de flesta av dem kom fram till att kvinnlig sexuell dysfunktion, kvinnlig libidoproblem , och fortsatt missnöje förstör successivt hela sexlivet och detta leder till allvarliga hinder i förhållandet mellan man och kvinna. Det kan till och med orsaka slutet på förhållandet. Så de negativa konsekvenserna kan vara mycket allvarliga och förstörande. När de upptäckte orsakerna till kvinnlig sexuell dysfunktion var de alla överens om att detta fall kräver omedelbar uppmärksamhet och måste behandlas med särskild

Låsa upp hemligheterna bakom kvinnlig libido: en omfattande guide till kvinnlig sexuell hälsa

Många kvinnor upplever problem i sexlivet och letar efter lösningarna. Problemet är att du lätt kan hitta en manlig förbättringsprodukt: från välkänd Viagra till alla dessa örtpiller och krämer. Även om dessa alternativ ökar kvinnlig sexlust, är de designade och formulerade för män och kan möjligen orsaka biverkningar. Berättelsen bakom kvinnlig libido Ofta problem , som har att göra med sexuellt umgänge, skrämmer män eftersom de inte inser hur de ska hantera dem och hur de ska fixa situationen. Olika läkemedelsföretag drar flagrant nytta av denna idé genom att erbjuda manliga förbättringspiller till män som är upptagna av sina sexuella relationer. Men klagomål på låg libido kan också ses hos kvinnor, särskilt i 40-årsåldern. Denna situation uttrycks i de flesta fall av snabb förlust av intresse och/eller energi innan honor någonsin når en orgasm. Detta problem stör damer och växer till en faktor som hotar harmonin i relationer. Mycket ofta är förekomsten av en vanlig kvinna ful