Fortsätt till huvudinnehåll

Risker förknippade med bröstförstoringskirurgi: Säkerheten först!

Många kvinnor vill göra sina bröst större. Svaret kan hittas i silikongelinsättning eller vid förstärkning med bröstimplantat - bröstkirurgi. Alla vet vilken typ av osäkra konsekvenser anestesi kan få. Dessutom kan många kvinnor lida av svår smärta och behöva en lång återhämtningstid, vilket innebär att de inte kommer att vara fullt delaktiga i sitt jobb och familjeliv.

Patienter måste ta tabletter för att lindra smärta eftersom brösten är mycket ömma och ömma efter det kirurgiska ingreppet. Det betyder att hela processen med bröstförstoring genom operation är otroligt dyr och riskabel. Alternativen som injektioner, geler, droger och krämer kan göras utan att tänka på konsekvenserna av att ta kemikalier och hormoner. Försök att hålla dig borta från dessa onaturliga lösningar.

Vad exakt är en bröstförstoringsoperation och hur undviker man därmed förknippade risker?

Innan bröstförstoringsoperation

Om du överväger en bröstoperation måste du diskutera detaljerna kring din bröstförstoring med din kirurg. Ställ frågor om proceduren för att reda ut alla ögonblick du vill veta. En av de viktigaste sakerna relaterade till denna typ av bröstkirurgi är storleken på ditt implantat. Försök att beskriva det resultat du vill uppnå så exakt som möjligt.

Du kan ge råd med din kirurg om den storlek som passar dig bäst eller så kan du berätta för din kirurg vilken storlek du tycker är det bästa valet. Ett sätt att välja implantatets storlek är att fylla plastpåsar med vatten som du mätt upp i förväg och placera dessa påsar i din önskade bh-storlek. Således kommer din kirurg att se vilken storlek du vill ha. Dessutom bör du också prata om formen på ditt silikonimplantat beroende på om du vill ha ett rundat eller konturerat bröstutseende.

Dessutom bör du bestämma en yta på dina bröstimplantat. Ytan kan vara slät eller strukturerad (sträv). De släta ytimplantaten är kända för en lägre hastighet av tömning, rynkor eller porlande, men dessa implantat behöver en större ficka att placeras i. Dessutom rapporteras denna typ av bröstimplantat ha fler chanser att bli hårda. De grova eller strukturerade ytimplantaten tenderar vanligtvis inte att bli fasta och hårda men de är mer benägna att brista och porlande än de släta. Och kom ihåg att du bör leta efter andra metoder för bröstförstoring som växtbaserade bröstpiller.

Bröstimplantat

Vad mer behöver du veta om bröstförstoringsoperationer? Silikonimplantaten används i modern bröstförstoringskirurgi för att förstora kvinnans bröst. Ett implantat består av ett silikonskal med saltlösning inuti och det förbättrar bröstets utseende: storlek, form, fyllighet, klyvning kan ändras. Mer än 500 000 kliniker för bröstkirurgi inkvarterades i USA först 2019. Idag är bröstförstoring en vanlig medicinsk tjänst som för kvinnor närmare det allmänt accepterade estetiska idealet, även om det för inte så länge sedan ansågs vara en självinbilsk handling.

Platsen under bröstmuskeln anses vara den bästa punkten för implantatinstallation. Installationen av ett implantat på denna plats hjälper till att undvika induration och deformation, även om det är ett mer allvarligt kirurgiskt ingrepp. Det enklare sättet att sätta ett implantat är att placera det under bröstvävnaden. Men i det här fallet var redo för induration och deformationsrisken ökar. Din kirurg ska förklara för dig alla möjliga varianter av implantering och ge all tillgänglig och användbar information. Det hjälper dig att välja den mest effektiva varianten.

Bröstförstoringskirurgi efter viktminskning

Det är naturligt att kvinnans bröst tappar sin form när de blir äldre, blir mer formlösa när fast vävnad ersätts med mjukare fettvävnad. När en person går ner mycket i vikt sker liknande processer. Det kan hända både kvinnor och män.

Även om huden lider väldigt mycket av viktminskning är det inte den enda delen av bröstet som påverkas. Tyvärr blir bröstvävnaden "tömd" och lös trots att den innan viktminskningen brukade vara full och smidig. Brösten kan återställas med hjälp av ett bröstimplantat eftersom bröstförstoring gör bra för brösten.

När du utför bröstförstoringsoperation efter viktminskning görs vanligtvis flera små kirurgiska skärsår vid vecket nära bröstets bas, runt vårtgården eller i armhålan. Kirurger kan placera implantaten under bröstvävnaden eller under pectoralis (bröstmuskeln). Ett stort antal viktminskningspatienter bestämmer sig för att deras implantat ska placeras under pectoralis eftersom detta garanterar en mer naturlig bröstform under deras "tömda" hud.

Operationen utförs med narkos. En bröstförstoring är ett polikliniskt ingrepp. Operationen varar i en eller två timmar. Postoperativ smärta minskar med oral medicinering. Många patienter går tillbaka till jobbet om någon vecka. Resultaten kan förbättras med piller för bröststorlek.

Risker med bröstförstoringskirurgi

Anledningen till att bröstimplantat får moralpoliser och läkare att rynka pannan är de risker för hälsan de medför. De senaste kontroverserna om implantat som fylls med silikongel gjorde att många läkare använde implantat fyllda med en saltlösning.

Så kom ihåg att för att få ett effektivt och säkert bröstförstärknings- och förbättringsalternativ som hjälper dig följa betydande viktminskning, är det bäst att besöka några brösthälsoforum. Det är här många kvinnor kan föreslå dig ett effektivt alternativ för att få tillbaka ditt befintliga bröstutseende och storlek.

Det finns speciella aktuella grenar på viktminskningsforumen. Där kan du hitta rekommendationer för att ta bröstförstoringspillerna. Några av kvinnorna provade bröstlyftgel och delar erfarenheten med andra. Med hjälp av rätt åtgärder kommer du att kunna återställa fasthet i bröstet. De kommer att se fulla och yngre ut. Ett sådant resultat kan uppnås även utan bröstimplantat och risk förknippad med det. Följaktligen kommer du inte att drabbas av biverkningar.

Bröstförstoringsimplantat: Risker och biverkningar

Ibland kan bröstimplantat gå sönder eller läcka. 3 % lider av läckage inom tre år som orsakar ett tömt implantat. Saltlösningen är saltvatten och kommer att absorberas av kroppen utan negativa effekter. Äldre implantat med silikongel kan också läcka.

Om detta inträffar kan en av två saker inträffa. Om det går sönder implantatskalet som har ett kontrakturärr runt sig, kanske det inte känns som att något har hänt. Dessutom, om skalet går sönder och det inte finns ett kontrakturärr, resulterar läckage in i den omgivande vävnaden i en känsla av att implantatet håller på att tömmas. Den läckande gelen kan samlas i bröstet och ett nytt ärr kan bildas runt det. I andra fall kan gel migrera genom lymfsystemet till ett annat område av kroppen.

Avbrott kan kräva en andra operation och byte av det läckande implantatet. Om gelén har migrerat är det kanske inte möjligt att ta bort all silikongel. Denna silikongel är vad vissa säger är relaterad till initieringen av bindvävsrubbningar.

En studie som de granskade visade att 63,6 % av bröstimplantaten som hade funnits i mellan ett och 25 år hade spruckit eller läckte.
För silikongel och saltlösningsfyllda implantat, vissa orsaker till bristning eller deflation inkluderar: skador av kirurgiska instrument under operation, överfyllning eller underfyllning av implantatet med saltlösning (specifikt endast för saltlösningsfyllda bröstimplantat), kapselkontraktur, sluten kapsulotomi, påfrestningar som trauma eller intensiv fysisk manipulation, överdriven kompression under mammografisk avbildning , placering genom navelsnitt, skada på bröstet, normalt åldrande av implantatet, okända/oförklarliga orsaker.

Varför drabbas av dessa hemska effekter? Bröstpiller är säkra, naturliga, effektiva och de fungerar verkligen! Detta är ett revolutionerande genombrott inom naturlig bröstförstoring. Få de större brösten du vill ha på det naturliga sättet, med de nya bröstpillren! Bröstpiller fungerar på bara 30 dagar med noll skadliga biverkningar. Väck upp din bystlinje med sin egen naturliga tillväxtprocess! Bröstpiller innehåller örter som fungerar naturligt för verklig tillväxt, det säkra, icke-kirurgiska sättet.

Kanske är du bara lite tveksam. Det är förståeligt. Ibland kan nya genombrott som bröstpiller verka lite för bra för att vara sant till en början. Det är därför du bör leta efter en garanti och användarupplevelse.

Bröstimplantat och amning

Många kvinnor frågar om de kan amma efter bröstförstoring. Svaret är ett rungande ja. För de allra flesta kvinnor som hade ett bröstförstoringsprogram är amning inte svårare med implantat än utan. Faktum är att vissa kvinnor som har ammat med och utan implantat säger att det är lättare att amma efter bröstförstoring!

Amning är ett växande problem hos patienter som har fått bröstförstoring. Tidigare år var kvinnor som fick implantat gifta och hade redan avslutat barnafödandet. Men fler och fler ensamstående kvinnor och kvinnor som inte har avslutat eller ens börjat föda opereras.

1992 kom den första rapporten om en silikonsjukdom i media. På den tiden fanns det en rädsla för att amning med silikonimplantat skulle utsätta barnet för fara. Det har gjorts studier som visar att så inte är fallet. Den främsta anledningen är att silikonmolekylen är för stor för att passera in i mjölkkanalerna.

Senare togs silikon bort från allmän användning, och saltlösningsimplantat var de enda tillgängliga enheterna på marknaden. Även om saltlösningen läckte ut i mjölken är det ett inert ämne, utan skadliga effekter på mor eller barn.

Vissa bekymmer är placerade på implantatplacering och snittställe. Det sägs vara mer optimalt att ha implantaten placerade under muskeln, och att undvika det peri-aerolära snittet. Skälen är enkla, med dessa riktlinjer är det mindre störning av mjölkkanalerna som finns direkt under huden och i vävnaden ovanför bröstmuskeln. Men som med allt inom vetenskapen är detta inte garanterat. Det finns många kvinnor som har fått implantat och snitt på suboptimala ställen och som fortfarande är mycket framgångsrika med amning.

Det är mycket viktigt att diskutera dina planer på att amma ditt barn vid tidpunkten för din konsultation. Din kirurg kommer att kunna arbeta med dig för att få bästa möjliga resultat, även om du inte planerar att skaffa barn någon gång inom en snar framtid.

Om du vill eliminera risker helt, ta en titt på naturliga lösningar för brösttillväxt. De naturliga örterna för bröstförstoring betyder förstoring som du naturligtvis kan vara stolt över. Ingen operation, inga smärtsamma biverkningar, inga implantat, inga amningsrisker. Bara bröstförstoring som är naturligt och effektivt.

Läckage av bröstimplantat

Det finns alltid ett hot om att bröstimplantat går sönder eller läcker. Saltvatten används för att fylla dem och det kan vara säkert för kvinnors kropp. Men implantat fyllda med silikongel, som var populära tidigare, kan också ha hål och läcka. Det kan ha två möjliga resultat. Om implantatskalet har ett kontrakturärr runt om är det fullt möjligt att inte märka något.

Och om det trasiga skalet inte har något kontrakturärr, kommer en kvinna att få ett läckage in i omgivande vävnad med en känsla av att implantatet går ner. Gel som har läckt ner kan samlas i bröstet med ett nytt ärr som bildas runt det. Annars kan gel ta sig ner i lymfsystemet till andra delar av kroppen. Ytterligare en operation och kassering av det läckande implantatet skulle vara nödvändigt. Om gelen börjar migrera kan det vara omöjligt att kassera allt silikon. Enligt vissa åsikter kan silikongel orsaka allvarliga problem med bindväv.

Piller för brösttillväxt är inte lika dyra som bröstimplantat, som också är så osäkra. Bröstpiller kan vara olika eftersom de intensifierar den naturliga förstoringen av bröstet, vilket gör det 1 eller 2 koppar större.

Silikonimmuntoxicitetssyndrom

Det finns flera former av kemikalien i bröstimplantat som kan orsaka problem i den mänskliga organismen. Kisel (Si) är grundämnet och orsakar förmodligen immunförsvarsförändringar. Kiseldioxid eller SiO2 är den form den utvinns från jorden. Silikongel är ett syntetiskt material som innehåller 38 % kisel. Kiseldioxiden är 45% kisel. Det sker långsamt läckage ("blödning") av silikongelen från implantaten genom det semipermeabla membranhöljet och även in i och genom kapseln som omger implantaten. Detta plockas upp av makrofagerna (rensarceller) i vårt immunsystem och bryts ner inuti dessa celler som reser över hela kroppen. Gelen bryts ner inuti dessa celler, som reser över hela kroppen. Gelen bryts ner till kiseldioxid och kisel som orsakar en störning av immunsystemet. Det bildas alltså antikroppar mot kislet och även mot kisel- och proteinkomplexet (organsystemen) så att man får autoimmun sjukdom.

Nedan är listan över kemikalier som experter har analyserat för att finnas i bröstimplantatets hölje och geler.

Metyletylketon, cyklohexan, isopropylalkohol, denaturerad alkohol, aceton, uretan, lackförtunning, etylacetat, epoxiharts, epoxihärdare, amin, tryckfärg, toluen, freon, silikon, lofol (formaldehyd), flussmetall, rengöringssyra, Eastman 910 lim (Cyanoacyryiates), talkpulver, färgpigment som släppmedel Oakite (ett rengöringsmedel), etylenoxid (ETO), kolsvart, xylen, hexan, hexanon 2, antioxidant (gummi), zinkoxid, nafta (gummilösningsmedel), Fenol Bensen-Känt cancerframkallande ämne

Metylenklorid/diklormetan. Detta bryts ner i kroppen, så blodet kan inte bära syre. Det metaboliserar kolmonoxidförgiftning och orsakar depression i centrala nervsystemet.

Nu kan du få bröstförstoring naturligt! Bröstförstoringspiller kan göra dig fastare, rundare och större på bara 30 dagar.

Detta är bröstförstoring som verkligen fungerar! Naturliga örter för bröstförstoring betyder naturlig tillväxt. Det betyder att du inte behöver opereras och aldrig någon smärta.

Alternativ för bröstförstoring

Ett stort antal kvinnor vill ha större bröst. Men större delen av dessa kvinnor kommer inte att ha bröstförstoring. Trots stark önskan är de inte redo att möta risken för bröstförstoringsoperation – och det är förståeligt.

För att säga sanningen, de flesta bröstförstoringsoperationer ger inte idealiska resultat. Även de som vill förbättra bröstet för att få B-kupa eller C-kupa kan avsluta med onormala eller grova implantat. Tänk på att kvinnor som har implantat löper större risk för 21 % ökning av cancer. Är det värt att göra då? Smartare kvinnor vill helst stanna med en A-kupa som inte uppfyller kraven, men som inte äventyrar hälsan och livet bara för att se sexig ut.

Men det finns en lösning! Du kan tacka nej till operation eftersom det finns ett naturligt bröstförstoringsoperationsalternativ till det, vilket är helt säkert och fungerar tack vare växtbaserade fytoöstrogen, som finns i bröstförstoringspiller. Varje kvinna har östrogen i organismen. Detta är ett naturligt hormon som produceras i större mängder under puberteten och därför börjar brösten växa. När det finns mindre östrogen, till exempel under klimakteriet och efter det, leder det till hängande bröst, vaginal torrhet och fibrocystiska klumpar.

Örtbaserad bröstförstoring istället för bröstkirurgi!

Om du föredrar örtbaserad bröstförstoring, förbered dig noggrant hemma eller med din läkare. Växtbaserade bröstförstoringar kan inte ge omedelbara resultat i jämförelse med implantatkirurgi. Men du har inte ont och får inga ärr. Ta reda på listan över ingredienser i din naturliga bröstförstoringsmedel. Lär dig all information om hur säkra och framgångsrika pillren är. Se till att du inte har en allergisk reaktion mot någon av örterna och avgör om pillren är kompatibel med mediciner du tar idag. När du har hittat rätt förberedelser för dig själv, undersök företaget som skapade det. Läs råden och ta reda på om det inte finns några kontraindikationer för dig. Vissa naturliga ingredienser kan inte användas när du väntar barn.

Du kan bli förvånad men du kan också få E-vitamin när du tar bröstpiller. Vitamin E hjälper till att undvika oxidativ stress och är en viktig fuktighetskräm. När du har fått dina bröst större kommer du att ha en fantastisk känsla av att vara yngre, sötare och mer självsäker.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Låsa upp hemligheterna bakom kvinnlig libido: en omfattande guide till kvinnlig sexuell hälsa

Många kvinnor upplever problem i sexlivet och letar efter lösningarna. Problemet är att du lätt kan hitta en manlig förbättringsprodukt: från välkänd Viagra till alla dessa örtpiller och krämer. Även om dessa alternativ ökar kvinnlig sexlust, är de designade och formulerade för män och kan möjligen orsaka biverkningar. Berättelsen bakom kvinnlig libido Ofta problem , som har att göra med sexuellt umgänge, skrämmer män eftersom de inte inser hur de ska hantera dem och hur de ska fixa situationen. Olika läkemedelsföretag drar flagrant nytta av denna idé genom att erbjuda manliga förbättringspiller till män som är upptagna av sina sexuella relationer. Men klagomål på låg libido kan också ses hos kvinnor, särskilt i 40-årsåldern. Denna situation uttrycks i de flesta fall av snabb förlust av intresse och/eller energi innan honor någonsin når en orgasm. Detta problem stör damer och växer till en faktor som hotar harmonin i relationer. Mycket ofta är förekomsten av en vanlig kvinna ful

Låg kvinnlig libido: Förstå och övervinna kvinnliga sexuella dysfunktioner

Under många år fick män många möjligheter att lösa de problem de stötte på i intimitet. Nedgången i libido kan vara ett exempel på det problem de kan möta. Kvinnor lider ofta av exakt samma problem, men dessa fall diskuteras inte öppet och det verkar som om de inte existerar. Så är det inte. De existerar trots att det inte talas om dem. Kvinnor tenderar också att utveckla sexuell dysfunktion, det kallas kvinnlig sexuell dysfunktion . En rad undersökningar och studier genomfördes och de flesta av dem kom fram till att kvinnlig sexuell dysfunktion, kvinnlig libidoproblem , och fortsatt missnöje förstör successivt hela sexlivet och detta leder till allvarliga hinder i förhållandet mellan man och kvinna. Det kan till och med orsaka slutet på förhållandet. Så de negativa konsekvenserna kan vara mycket allvarliga och förstörande. När de upptäckte orsakerna till kvinnlig sexuell dysfunktion var de alla överens om att detta fall kräver omedelbar uppmärksamhet och måste behandlas med särskild

En omfattande guide till bröstförstoring: Naturläkemedel eller kirurgi?

Bröstförstärkning Hundratusentals kvinnor över hela världen önskar att de hade större bröst. Ändå kommer majoriteten av dessa kvinnor aldrig att bedriva någon form av bröstförstoring. Även om de skulle älska att ha större bröst, är dessa kvinnor inte villiga att utsätta sig för farorna eller kränkningarna med bröstförstoringsoperationer - och vem kan klandra dem? Ärligt talat, de flesta bröstförstoringsoperationer skapar mindre än perfekta resultat. Även kvinnor som väljer en blygsam B-kupa eller C-kupa förbättring kan sluta med onaturliga eller ojämna implantat. När man betänker att kvinnor med implantat har en 21-procentig ökning av cancer, verkar operationen knappast vara värd det. De flesta intelligenta kvinnor skulle hellre leva med en nedslående A-kupa än att spendera tusentals dollar på att äventyra sin hälsa för att ha större bröst. Goda nyheter är att det finns ett helt naturligt växtbaserat alternativ. Studier visar att kvinnor som tar bröstförstärkningspiller upplever mång