Fortsätt till huvudinnehåll

Att avslöja orsakerna till låg spermievolym, svag utlösning och låg fertilitet hos män

Låt oss gå tillbaka till huvudfrågan på vår blogg. Vad är spermier? Var kommer det ifrån?

Det finns miljontals spermier som produceras av dina testiklar (testiklar) varje dag. Spermaceller genomgår den naturliga celldelningen som oundvikligen leder till att de mognar. Under ejakulation pumpas spermier in i mannens sädesledare där fruktos, sädesvätska och andra kemikalier utsöndras. Din sperma plus andra vätskor skyndar förbi blåsan genom urinröret och ut ur din penis.

Detta bevisar också det faktum att om du ökar spermievolymen kommer du att få mer spermier genom din penis , detta innebär mer behagliga sammandragningar och kraftfullare och större orgasm.

För att spermierna ska komma in i kvinnans livmoderhals måste du uppleva erektion, orgasm och utlösning. En erektion äger rum när din penis stimuleras eller när du har en erotisk tanke. Det finns en plötslig ström av blod till de erektila vävnadskamrarna i penis. Detta i sin tur upptar penis och gör den härdad, förstorad och förhöjd.

Med fortsatt stimulering uppstår orgasm och utlösning. Orgasm, känd som den sexuella klimaxen, är en njutbar känslomässig eller psykologisk reaktion som åtföljer utlösning. Det finns två stadier av orgasm: det första, som kallas ejakulatorisk oundviklighet, äger rum två till fyra sekunder före utlösning.

Under dessa avgörande sekunder kan du vara medveten om att du är på väg att "komma" och att du inte kunde göra något för att kontrollera det. Dina sädesblåsor och din prostatakörtel börjar bulta. Det andra stadiet av orgasm äger rum när du ofrivilligt ejakulerar spermier i konvulsiva strömmar. I genomsnitt pressas en tesked (2-15 milliliter) spermier innehållande 40 till 150 miljoner spermier! Den "första sprutningen" innehåller vanligtvis den största mängden spermier.

Efteråt går du igenom en återhämtningsperiod där du inte kan uppleva en annan orgasm. Detta kan ta flera minuter och ibland i timmar.

Som du kan märka av detta korta meddelande är spermier en avgörande del av sex och orgasm. Om du ökar spermievolymen kan du förbättra din fertilitet, öka styrkan i dina orgasmer och till och med hjälpa din partner att njuta mer av sex. En annan anledning att öka spermievolymen, eller hur?

Låg spermievolym och svaga utlösningar

När ska en man vara orolig för sin volym och styrka? Ibland kan en dramatisk minskning av utlösningsvolymen indikera blockering av en av utlösningskanalerna. Kanalobstruktion diagnostiseras med prostata ultraljud. Andra möjliga orsaker till minskad volym inkluderar retrograd ejakulation eller en långvarig infektion i prostata (kronisk prostatit).

Minskad spermavolym kan helt enkelt vara en normal del av åldrandet och kan inte nödvändigtvis resultera i minskad fertilitet. Om det finns oro för mängden, utseendet och konsistensen av ejakulatet kan det vara tillrådligt att överväga spermaprov av en kvalificerad läkare.

Standardspermaanalysen mäter spermavolym och pH, ​​analyserar mikroskopiskt för skräp och agglutination, bedömer spermiekoncentration och morfologi, räknar spermieleukocyter och identifierar omogna könsceller. Vanligtvis utförs detta efter två till sju dagars sexuell avhållsamhet, på ett spermaprov som samlas in på läkarmottagningen.

Läkaren kommer förmodligen också att vilja genomföra tester för att utesluta urinvägsinfektion, gonorré och klamydia. I många fall ger spermaanalysen resultat som tekniskt sett ligger inom det "normala" intervallet, men män kan fortfarande känna sig missnöjda med orgasmers sammandragande kraft, volymen och utseendet på deras ejakulat och deras fertilitet. För dem, och för män som helt enkelt vill uppleva det ökade självförtroendet och glädjen av högre spermavolym, finns det utmärkta naturliga preparat som på ett holistiskt sätt tar itu med problemet och ökar spermievolymen utan biverkningar.

Spermieanalys

Analys av spermier är den process genom vilken kvantiteter av spermier som en person skapar bedöms dess kvalitet bestäms. Vanligtvis utses spermieanalys för alla män som lider av infertilitet. Paren, som vill skaffa barn, men som står inför problemet här, vänder sig till läkaren. Spermieanalys är en av de första sakerna de måste göra eftersom trettio procent av alla par är infertila på grund av den låga spermiekvaliteten. En spermieanalys är också en metod som ofta används för att kontrollera effektiviteten av sådana operationer som vasektomi och omvänd vasektomi.

Spermieanalysen kräver några speciella förberedelser om du ska hålla i den. Först och främst bör du inte ha sexuell aktivitet (som slutar med utlösning) under 2 till 5 dagar före analysdagen. På så sätt kan du vara säker på att spermievolymen kommer att vara i högsta möjliga mängd, vilket garanterar utvärderingens effektivitet och trovärdighet. Du kan också försöka öka spermievolymen med volympiller om din spermievolym inte räcker till för en fullständig spermieanalys.

Dessutom bör du vara sexuellt aktiv 1–2 veckor innan du gör spermieanalysen eftersom lång abstinens kan orsaka inaktivitet av spermier. Och det är också önskvärt att undvika att dricka alkohol i flera dagar före testet och att berätta för din läkare om du tar någon medicin.

Ett prov av dina spermier krävs för att utföra spermieanalysen. Du kan ejakulera den i en liten provkopp antingen på kliniken eller sjukhusets badrum där testet kommer att göras, eller i avskildhet i ditt hem. Det vanligaste sättet för provtagning är genom onani i den lilla provkoppen. Men du kan också göra det efter sex genom att antingen samla dina spermier från en kondom (du kan lägga den i en speciell behållare för att undvika att den läcker eller går sönder) eller ejakulera i provkoppen under sex.

Varför är spermievolymen viktig?

Män ökar vanligtvis spermievolymen för att förbättra prestationsförmågan i sängen, nå längre orgasmer och tillfredsställa sina älskare. Men detta ställer frågan: gillar kvinnor en stor mängd spermier?

Svaret är... Ja, de gillar det. Standarderna för skönhet och sexappeal är inte uppfunna av någon sexexpert. De är kodade djupt i våra egna gener och vi har lite val om vissa saker om vi gillar dem eller inte. De flesta kvinnor gillar självsäkra och passionerade män. Precis som idén med penisförstoring, en hårig bröstkorg eller en djup röst, kvinnor se den stora laddningen av sperma som en del av den översta manliga inventeringen.

Det spelar egentligen ingen roll om kvinnor ser en större belastning som rörig eller grov på den rationella nivån av sin hjärna. De gillar det fortfarande innerst inne eftersom det trycker på knappar i den mest grundläggande delen av deras sinnen. Precis som män fortfarande faller för ett par stora bröst trots alla modetrender som svepte över den här världen.

Vilket för oss till nästa logiska fråga: om jag har en liten belastning, hur gör jag den större. Tja, eftersom dina damers lycka står på spel kommer jag att ge dig ett snabbt svar. Saken att göra är att lägga vantarna på några av dessa underbara örter, som Musli och Reishi-svampar, som hjälpte många män att öka spermievolymen. Du kan välja en produkt som innehåller det mesta av de örter för erektionsförstärkning som människan känner till. De arbetar för att hjälpa dig att få erektion och öka spermievolymen. Med upp till 500 procent rapporterade ökningar av spermievolymen är de det ultimata verktyget för mannen som känner för att flytta ut från den genomsnittliga publiken och närmare toppen.

Spermievolym och älskling

Älskap är en mycket viktig aspekt av äktenskapet eftersom det är där en man och en kvinna kan uttrycka sin mest intima form av tillgivenhet mot varandra. Även om fysisk attraktion och njutning är avgörande för sex, överskrider aktiviteten den fysiska föreningen genom att bekräfta och fördjupa relationen mellan ett par. Därför är det mycket viktigt att både man och kvinna gör sitt för att fullt ut tillgodose varandras behov i sängen.

Tyvärr kan inte alla par njuta av bra sex på grund av olika orsaker, av vilka några är kopplade till problem med den manliga sexuella hälsan. Med tanke på värdet av sex för män är det inte förvånande varför det finns gott om penisförstärkningspiller som säljs i marknaden idag. Dessa läkemedel ökar inte bara mäns reproduktiva hälsa och sexliv, utan de räddar också män från frustrationen och pinsamheten över att inte kunna leverera bra prestationer i sängen.

Även om fokus för många läkemedelstillverkare och distributörer har legat på behandling av erektil dysfunktion och penisförstoring, finns det nu också företag som tar itu med problemet med spermier och marknadsför piller som hjälper till att öka spermievolymen.

Orgasm är en viktig aspekt av älskling som ofta orsakar oro bland män. Medan vissa män är frustrerade för att de når för tidigt eller för att inte kunna komma alls, är andra inte nöjda med spermievolymen. Även om män kan fixa denna defekt i den manliga reproduktiva hälsan med hjälp av moderna kosttillskott, bör du vara mycket försiktig och välja läkare rekommenderade piller utan biverkningar.

Orsaker till låg spermievolym och svaga utlösningar: rökning och drickande

- Enligt en studie utförd av Section of Endocrinology vid Lahey Hitchcock Medical Center, Burlington, Massachusetts, orsakar rökning en betydande minskning av antalet spontana erektioner som inträffar under sömnen.

-Dessa erektioner är ett av de tydliga tecknen på ett bra blodflöde och ett hälsosamt sexliv. En minskning av deras frekvens eller intensitet är ett säkert tecken på att erektil dysfunktion är nära. Studien har också visat att avstå från rökning i så lite som 24 timmar medförde en dramatisk ökning av kvaliteten på spontana erektioner. Rökning är också roten till många andra problem, inklusive lungcancer.

- Institutionen för psykiatri från University Medical School i Lubeck, Tyskland, publicerade en studie som bevisade att storkonsumenter lider oftare av erektil dysfunktion än enstaka drickare.

– Alkohol tenderar att framkalla ett behagligt tillstånd av avslappning och anses generellt ha en positiv effekt på libido. Men alkohol är ett dämpande medel och har en stor negativ inverkan på libido. Det gör det också svårare för män att uppnå och bibehålla en erektion.

- Lawrence Livermore National Laboratory, som drivs och drivs av University of California, har genomfört sin egen studie angående effekterna av rökning bland tonåringar. Studien visade att rökning har en katastrofal inverkan på spermievolymen.

– Det betyder att tonåringar som är storrökare äventyrar sina chanser att få barn och ökar också risken för att få barn som lider av olika genetiska problem på grund av det skadade DNA som fadern eller mamman fått.

- Universitetet i Bern, Schweiz, har stött detta fynd genom att avslöja resultaten av sin egen forskning. Statistisk analys utförd i Schweiz visade signifikant lägre spermiekvalitet hos rökare jämfört med icke-rökare. Spermiekoncentrationen påverkades också kraftigt.

Orsaker till låg spermievolym och svaga utlösningar: Kost och näring

En av de saker som de flesta förbiser i sina dagliga rutiner är att mat är mer än bara något som kittlar dina smaklökar och fyller magen. Mat är också din dagliga källa för en hel rad ämnen som krävs för att din kropp ska fungera korrekt.

Det viktigaste tillskottet till din kost är zink. Denna metall spelar en avgörande roll i människokroppen genom att hjälpa verkan av antioxidanter och därmed sakta ner åldrandeprocessen. Det tjänar också till att stabilisera DNA i spermieceller, vilket säkerställer en stark och hälsosam leverans av genetiskt material. Det är inte många som vet att en brist på zink i den dagliga kosten kan sänka fertiliteten hos män eftersom kroppen tenderar att generera färre spermier och spermacellerna inte längre är starka nog att göra hela resan.

Den bästa källan till zink i din kost är ostron. Men ostron livnär sig på botten av haven, som är mer och mer förorenade med tungmetaller och kemikalier. Andra bra källor till zink är animaliska proteiner, som fläsk, nötkött och fågel. Kött är faktiskt det bästa sättet att få din dagliga dos zink, eftersom kroppen absorberar det mycket lättare från denna källa. Dessutom är andra ämnen som finns i spannmål och fullkornsbröd kända för att minska absorptionen av zink.

Andra bra källor till zink är bönor, nötter, pumpafrön och solrosfrön. Du bör försöka tillgodose dessa livsmedel i din kost så ofta som möjligt. Du bör dock vara medveten om att för mycket zink inte är bra för din kropp, eftersom det tenderar att minska upptaget av andra viktiga metaller, såsom järn och koppar.

Orsaker till låg spermievolym och svaga utlösningar: Hormoner

En av de mest oroande trenderna hos moderna människor är den sjunkande tröskelåldern för andropaus. Andropaus är den manliga motsvarigheten till det kvinnliga klimakteriet som vanligtvis drabbar män mellan 40 och 55 år. För bara 100 år sedan började andropausen inte förrän på 50-talet, men det industrialiserade samhälle som vi alla lever i har förvandlat andropausen till ett manutlöst tillstånd. Den plötsliga minskningen av den volym av testosteron som kroppen producerar, vilket är kännetecknet för andropaus, är inte längre en naturprocess, utan kan börja i början av 40-talet av den ständiga närvaron av ett brett spektrum av kemikalier. Dessa kemikalier fungerar som syntetiskt östrogen i den manliga kroppen och inducerar vissa förändringar på fysisk och psykologisk nivå.

Symtomen som följer med andropausen är: prostataproblem, humörsvängningar och depression, impotens, låg sexlust och lågt spermieantal, viktökning, lågt blodsocker eller diabetes, torr hud, benförlust, trötthet, ångest, låg absorption av zink , ökad risk för hjärtinfarkt och vätskeansamling. Närvaron av xenoestrogener (liknar östrogen, men de produceras inte i kroppen) stör den naturliga hormonbalansen och leder till att andropausen börjar tidigt. Dessa xenoestrogener är resultatet av vår ständiga exponering för olika produkter från det moderna livet. En kort lista över xenoestrogenkällor inkluderar:
  • Bekämpningsmedel
  • Herbicider
  • Plastförpackningar
  • Dricksflaskor av plast
  • Kött från djur uppfödda på hormonrik mat
  • Tvättmedel
  • Föroreningar
Doktor Allan Lieberman, från Centrum för yrkesverksamhet

Ett möjligt svar på den fallande sexlusten är zinken. Zink är avgörande för att prostata, testiklar, immunförsvar och sårläkning fungerar väl och ingår i cirka 300 enzymer. Det finns ett antal helt naturliga växtbaserade piller som kan öka spermievolymen och den totala libido bara för att de är en utmärkt källa till zink. Om du känner att du inte längre är sugen på sex som du en gång var, eller om läkaren sa till dig att ditt spermieantal är lägre än normalt, bör du ge dem ett försök. En kombination av att bli av med ohälsosamma livsstilsval, träning och dessa spermaförstärkande piller borde räcka för att få tillbaka behovet av sex och all njutning som kommer med sexuell tillfredsställelse.

Orsaker till låg spermievolym och svaga utlösningar: Fetma

Med spridningen av fetma i den industrialiserade världen och en rad varningar om detta växande problem från resten av världen har många frågor väckts om hur övervikt skulle påverka miljontals liv. En sådan fråga är titeln på denna artikel. Inga studier har utförts ännu för att avgöra om fetma har en direkt inverkan på kvaliteten på spermier, men vetenskapen har redan identifierat flera indirekta samband mellan fetma och en minskning av kvaliteten på kön och spermier.

Vad vi vet för ett faktum är att överviktiga och feta människor tenderar att skära ner på ansträngningen när de kan. Detta har en stor inverkan på sex eftersom regelbunden ansträngning är avgörande för utsöndringen av testosteron i kroppen. Testosteron reglerar inte kvaliteten på spermier, men det påverkar sexlusten och manlig libido och tillväxten av spermatogen vävnad i testiklarna. Det är denna vävnad som utför själva produktionen av spermier. En minskning av den normala nivån av testosteron, vilket kommer att hända varje "soffpotatis"-person som tenderar att undvika ansträngning, leder till en minskning av libido. Individen är inte längre lika intresserad av sex som tidigare och får inte heller lika mycket glädje av det som tidigare. I kombination med den frekventa exponeringen för ämnen som efterliknar effekterna av östrogenhormonet, kan den låga nivån av testosteron leda till att penis och testiklar krymper.

Dessutom kan människor som är överviktiga eller feta ha obalanserad kost som tenderar att utelämna mat som är rik på zink. Zink är ett av de viktigaste mineralerna som kommer in i människokroppen genom maten. Det finns i ostron, bönor, nötter och frön. En brist på zink, till följd av otillräckligt intag eller absorption av zink, markeras av håravfall, hudskador och slöseri med kroppsvävnader. Zink är mycket viktigt för produktionen av spermier och för att bibehålla kvaliteten och rörligheten hos spermier, har visat sig hjälpa dig att öka spermievolymen. Utan tillräckligt med zink kommer kvaliteten på spermier att bli lidande.

Orsaker till låg spermievolym och svaga utlösningar: Sexuell prestationsångest

Bra sex är bra för kroppen och för ens hälsa, för mycket av det kan orsaka sexrelaterade sjukdomar och till och med sexberoende. Ibland börjar detta beroende på grund av god sexuell prestation som leder till frekvent sex med ens partners eller med andra människor. Som ett resultat kan den personen inte hålla ut en dag utan att ha sex med någon, till och med betala prostituerade bara för att göra det. Sex med främlingar kan utlösa utvecklingen av HIV eller STD i ens kropp.

Sexberoende uppstod från människor som använder sex som ett utlopp för sina problem och stress i livet. Eftersom de är känslomässigt och mentalt utmattade använder de sex för att få njutning och en bra känsla via Sexual Performance. Varje dag fortsätter de att göra det bara för att överleva en dag. Eftersom de blir beroende av sex har de svårt att kontrollera sina sexuella drifter. Följaktligen är onani en form av sexberoende där en man blir beroende av föremål för att få njutning och komfort. Ibland vill människor som onanerar inte ha sex med riktiga människor. De skulle hellre stanna i sin värld av lust och fantasi, eftersom de låtsas att föremålet för deras fantasier är sexuellt tillfredsställande. Även om sexberoende kan vara ett allvarligt slags beroende, går det att bota och kan behandlas genom att gå till behandlingscenter där man öppet kan prata om personens sexproblem. På så sätt kommer personen att bli bättre och börja leva ett liv utan behov av sex.

En av de sorgligaste sakerna som kan hända någon skulle vara att få reda på att sex inte är så bra som det brukade vara. Det kan finnas olika problem som att du till exempel inte kan få erektion eller att det finns problem med penisstorleken eller att orgasmen inte är riktigt kraftfull. Lyckligtvis kan modern medicin hjälpa män med alla dessa problem, du kan öka spermievolymen, öka sexlusten och den övergripande prestationen.

Öka spermieproduktionen 

Varför behöver vissa män öka spermieproduktionen? Det finns många faktorer som gör att de gör det. Först och främst vill män förbättra sin fertilitet och orgasmintensiteten.

Man bör ta vissa steg om man vill öka spermieproduktionen. Nuförtiden kan män använda sig av otroliga prestationer inom manlig sexuell hälsa, vilket kommer att förbättra deras styrka, mängden spermier och kan göra orgasmen starkare. Officiell medicinsk vetenskap stöder också dessa produkter.

Under det senaste decenniet har massor av forskning utförts om mäns sexuella hälsa. Läkare rekommenderar att man använder kosttillskott för att hantera de manliga sexuella problemen. Om ditt mål är att öka spermieproduktionen finns det ingen bättre metod att göra det än att ta kosttillskott, som är gjorda med detta syfte i åtanke. Användningen av kosttillskott är inte den enda tillgängliga tekniken, men det är en mycket fördelaktig sådan. Vårdgivare uppger att det är säkert och effektivt, och vanligtvis ännu effektivare än penisövningar.

Antalet produkter är stort nuförtiden inom denna sfär. En speciell metod utvecklades för att uppnå det angivna resultatet och öka spermieproduktionen. Bland olika behagliga resultat som dessa produkter ger är generellt bättre sexuell respons och prestanda, extra intensiva och längre orgasmer, större mängd sperma, med vitare, extra stark utseende och struktur, bättre utlösning och förhöjd sammandragningsstyrka.

Det är ett välkänt faktum att många kvinnor gör slut med partner om de inte ger dem tillfredsställelse i sex. Nöje är lika viktigt som trygghet. Kvinnor gillar män som väcker deras sexuella spänning och tilltalar dem. De gillar männen som rör i deras blod. Manlig styrka är en mycket distinkt aspekt som varje kvinna vill att hennes partner ska ha.

Det är en stor anledning till manliga kosttillskott. Det finns en mängd olika sätt och naturliga kosttillskott som gör att män kan öka spermieproduktionen. En av de mycket använda metoderna inkluderar intag av multivitaminkomplex. Det hjälper till att övervinna vissa efterverkningar av stressen och dåliga vanor.

En annan utväg är att dricka mycket vatten under dagen. Kom dessutom ihåg att regelbunden fysisk träning kommer att hålla din kropp i form och dina manliga funktioner på en anständig nivå. Överväg din kost mycket noggrant. Försök att minska mängden hamburgare och andra snabbmatssaker, men öka mängden färska och naturliga produkter. Om inte sluta, kontrollera åtminstone dina rökvanor. Skadan som rökning gör på sperma och volym samt libido i allmänhet är vetenskapligt bevisad. Drickandet bör också vara ansvarsfullt. Tro inte att du måste glömma alkohol, men det bör begränsas. Glöm inte att ha en god vila. Om du sover tillräckligt varje natt blir du full av energi och sexlust. Och äntligen måste vi säga, ha en aktiv trevlig sexuell upplevelse hela tiden - detta kommer att hålla dig i form och energisk.

Bland de olika tillgängliga sätten att öka spermieproduktionen har naturliga volympiller visat sig vara de bästa effektiv. Du ska välja det bästa alternativet för dig. Att rådfråga din läkare skulle vara en bra idé innan du gör ett slutgiltigt val. Endast din läkare, som vet nästan allt om din hälsa, kan ge dig användbara och praktiska råd. Då är du säker på att den metod du väljer kommer att ha bästa möjliga effekt och du kommer att uppnå ditt mål, du kommer att öka spermieproduktionen. Lämna dina bekymmer åt sidan. Välj det alternativ som passar dig.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Låg kvinnlig libido: Förstå och övervinna kvinnliga sexuella dysfunktioner

Under många år fick män många möjligheter att lösa de problem de stötte på i intimitet. Nedgången i libido kan vara ett exempel på det problem de kan möta. Kvinnor lider ofta av exakt samma problem, men dessa fall diskuteras inte öppet och det verkar som om de inte existerar. Så är det inte. De existerar trots att det inte talas om dem. Kvinnor tenderar också att utveckla sexuell dysfunktion, det kallas kvinnlig sexuell dysfunktion . En rad undersökningar och studier genomfördes och de flesta av dem kom fram till att kvinnlig sexuell dysfunktion, kvinnlig libidoproblem , och fortsatt missnöje förstör successivt hela sexlivet och detta leder till allvarliga hinder i förhållandet mellan man och kvinna. Det kan till och med orsaka slutet på förhållandet. Så de negativa konsekvenserna kan vara mycket allvarliga och förstörande. När de upptäckte orsakerna till kvinnlig sexuell dysfunktion var de alla överens om att detta fall kräver omedelbar uppmärksamhet och måste behandlas med särskild

Låsa upp hemligheterna bakom kvinnlig libido: en omfattande guide till kvinnlig sexuell hälsa

Många kvinnor upplever problem i sexlivet och letar efter lösningarna. Problemet är att du lätt kan hitta en manlig förbättringsprodukt: från välkänd Viagra till alla dessa örtpiller och krämer. Även om dessa alternativ ökar kvinnlig sexlust, är de designade och formulerade för män och kan möjligen orsaka biverkningar. Berättelsen bakom kvinnlig libido Ofta problem , som har att göra med sexuellt umgänge, skrämmer män eftersom de inte inser hur de ska hantera dem och hur de ska fixa situationen. Olika läkemedelsföretag drar flagrant nytta av denna idé genom att erbjuda manliga förbättringspiller till män som är upptagna av sina sexuella relationer. Men klagomål på låg libido kan också ses hos kvinnor, särskilt i 40-årsåldern. Denna situation uttrycks i de flesta fall av snabb förlust av intresse och/eller energi innan honor någonsin når en orgasm. Detta problem stör damer och växer till en faktor som hotar harmonin i relationer. Mycket ofta är förekomsten av en vanlig kvinna ful

En omfattande guide till bröstförstoring: Naturläkemedel eller kirurgi?

Bröstförstärkning Hundratusentals kvinnor över hela världen önskar att de hade större bröst. Ändå kommer majoriteten av dessa kvinnor aldrig att bedriva någon form av bröstförstoring. Även om de skulle älska att ha större bröst, är dessa kvinnor inte villiga att utsätta sig för farorna eller kränkningarna med bröstförstoringsoperationer - och vem kan klandra dem? Ärligt talat, de flesta bröstförstoringsoperationer skapar mindre än perfekta resultat. Även kvinnor som väljer en blygsam B-kupa eller C-kupa förbättring kan sluta med onaturliga eller ojämna implantat. När man betänker att kvinnor med implantat har en 21-procentig ökning av cancer, verkar operationen knappast vara värd det. De flesta intelligenta kvinnor skulle hellre leva med en nedslående A-kupa än att spendera tusentals dollar på att äventyra sin hälsa för att ha större bröst. Goda nyheter är att det finns ett helt naturligt växtbaserat alternativ. Studier visar att kvinnor som tar bröstförstärkningspiller upplever mång