Fortsätt till huvudinnehåll

Förstå manlig infertilitet: Hur främjar man manlig reproduktiv hälsa?

Det finns några par som helt enkelt inte kan bli gravida efter många försök inom ett år. När problemet identifieras vara med mannen, kallas det manlig infertilitet. Enligt statistiken står manlig infertilitet för en tredjedel av de rapporterade infertilitetsfallen.


En man diagnostiseras ha manlig infertilitet när det finns ett problem med hans utlösning eller hans spermieantal. Ejakulation är när sperma frigörs genom penis under orgasm. När mannen inte kan släppa sperma ordentligt för att göra kvinnan gravid, kan han lida av: erektil dysfunktion, för tidig utlösning, retrograd utlösning (där sperman trycks tillbaka in i urinblåsan) eller komplikationer från operation eller strålbehandling.

En mans sperma kan också vara "onormal", som sägs vara missbildad och har en kort livslängd. Således kunde spermierna inte "simma" korrekt. Detta orsakas av onormal utveckling eller inflammation i testiklarna och svullna vener i pungen. Detta tillstånd värmer insidan av pungen och kan kritiskt påverka spermieproduktionen.

Ett lågt antal spermier (eller inga spermier alls) kan orsakas av allvarlig påssjukainfektion, hormonell störning, ärftliga faktorer eller infektioner. Det kan också utlösas av att bära tighta eller restriktiva underkläder, överdriven användning av tobak, alkohol eller illegala droger och exponering för strålning eller giftiga kemikalier.

Du kanske undrar om manlig infertilitet kan behandlas. Visst kan det vara. Faktum är att mer än 50 procent av manlig infertilitetsfall kan åtgärdas. Behandling med konventionella metoder kan hjälpa paret att bli gravida genom normalt samlag. Det finns mediciner, antibiotika och hormoner som en man kan ta för att hjälpa till i spermieproduktionen, bli av med infektioner eller hjälpa till med hormonell obalans. Du kan också prova att bära löst sittande kläder som boxare eller undvika badtunnor, bastur och långa varma duschar.

Andra behandlingar är också tillgängliga, även om dessa kan vara invasiva eller för dyra. Detta inkluderar provrörsbefruktning, konstgjord insemination och användning av spermiedonator. Provrörsbefruktning innebär att parets spermier och ägg befruktas i ett laboratorium och att det befruktade ägget placeras inuti honans livmoder. Konstgjord insemination, å andra sidan, innebär att man samlar in spermier och manuellt placerar den inuti äggledarna eller den kvinnliga livmodern för att underlätta befruktningen. En donatorsperma kan istället förvärvas om det inte finns någon spermieproduktion alls eller det finns andra funktionella problem med mannens spermier.

Utöver ovanstående finns det ett antal örtpiller som har visat sig öka spermievolymen och manlig fertilitet.

Vikten av manlig fertilitet

Manlig fertilitet är mycket viktig för den manliga befolkningen. Även år tidigare hittade män sina egna sätt att behandla infertilitet och förbättra fertiliteten. Vissa använder örter som sågpalmetto, vild morot, vild jams, livsrot och rödklöver för att öka fertiliteten. Andra hänger med i gamla traditionella danser som vanligtvis erbjuds fruktbarhetsidolerna. Vissa erbjuder till och med levande kycklingar eller andra offer till de tidigare nämnda gudarna. Det är sant att en del moderna män gör antingen en eller två av de nämnda ritualerna för att de ska kunna uppnå sitt ansvar som fortplantare. Varje man hoppas också på att bli pappa, så han måste ge alla sina krafter för att bli det.

Vetenskap har visat sig vara mänsklighetens största bedrift idag. Det har skapat sätt att bekämpa problemet med manlig fertilitet. Människorna bakom denna skapelse är verkligen oroade över det ökande antalet infertila män. Således upptäcker de ett enkelt men ändå bästa sätt att hantera ett sådant problem. Experter uppmuntras att vara en aktiv medlem i pro-life-rörelsen. De främjar par att njuta av varandras sällskap genom ett tillfredsställande sexliv. De är alltid redo att tillgodose varje mans behov. Som en del av deras engagemang har de skapat ett naturligt tillskott som tillgodoser behoven hos den manliga befolkningen.

En man producerar en normal spermavolym på 2 upp till 5 milligram. Det bör finnas minst 40 miljoner spermier, med 75 % av det totala antalet levande. De återstående 25 %, som är döda, anses vara normala. Därför behöver en man producera totalt 40 miljoner spermier för att han ska få ett barn. Följaktligen leder ett lågt antal spermier till problemen med manlig fertilitet. Det finns kosttillskott som kan hjälpa människan att öka spermievolymen. Dessa tillskott ökar också sexualdriften och förbättrar uthålligheten. Onödigt att nämna att detta tillägg förbättrar glädjen som paret gillar. Det är fördelaktigt för båda medlemmarna för att ha en tillfredsställande sexuell relation. Att ha ett bra sex innebär därför att ha ett bra liv tillsammans.

Spermier och infertilitet: finns det ett samband?

Spermier och infertilitet: finns det något samband? Kan du förhindra infertilitet genom att öka din spermievolym och förbättra din erektion? Om ja, hur?

Cirka 15 % av par som försöker bli gravida misslyckas. De flesta myndigheter definierar dessa patienter som primärt infertila om de inte har kunnat uppnå en graviditet efter ett års oskyddat samlag. Befruktning uppnås normalt inom tolv månader hos 80-85 % av par som inte använder preventivmedel, och personer som uppträder efter denna tidpunkt bör därför betraktas som möjligen infertila och bör utvärderas. När problemet identifieras vara med mannen, kallas det manlig infertilitet. Enligt statistiken står manlig infertilitet för en tredjedel av de rapporterade infertilitetsfallen.

En man diagnostiseras ha manlig infertilitet när det finns ett problem med hans utlösning eller hans spermievolym. Ejakulation är när sperma frigörs genom penis under orgasm. När mannen inte kan släppa sperma ordentligt för att göra kvinnan gravid, kan han lida av: erektil dysfunktion, för tidigt utlösning, retrograd utlösning (där sperman trycks tillbaka in i urinblåsan) eller komplikationer från operation eller strålbehandling.

Orsaker till lågt spermieantal

En mans sperma kan också vara "onormal", som sägs vara missbildad och har en kort livslängd. Således kunde spermierna inte "simma" korrekt. Detta orsakas av onormal utveckling eller inflammation i testiklarna och svullna vener i pungen. Detta tillstånd värmer insidan av pungen och kan kritiskt påverka spermieproduktionen.

Ett lågt antal spermier (eller inga spermier alls) kan orsakas av allvarlig påssjukainfektion, hormonell störning, ärftliga faktorer eller infektioner. Det kan också utlösas av att bära tighta eller restriktiva underkläder, överdriven användning av tobak, alkohol eller illegala droger och exponering för strålning eller giftiga kemikalier.

Manlig infertilitet: riskfaktorer

Blandningen av mannens sperma och hans spermier fortsätter i en mans prostata. Så om mannens prostata är defekt så skulle det inte fungera bra. Det skulle orsaka fel flöde av sperma in i en kvinnas könsorgan. Detta problem är en välkänd orsak till infertilitet.

Genetiska problem som inträffar hos de flesta män orsakar också infertilitet. Det kännetecknas av kromosomproblem. Om en man har kromosomproblem kan detta påverka spermieproduktionen och även celldelningen av hans kropp. Erektil dysfunktion och ejakulationsproblem är också faktorer som leder till infertilitet.

Erektil dysfunktion innebär att mannens penis inte kan upprätthålla sin erektion som är nödvändig för att penetrera slidan. Å andra sidan är utlösningsproblem oförmågan att producera kroppsvätskor, vilket är den sperma som innehåller spermierna, som krävs under graviditeten. Brist på testosteron, som är en hormonell störning, kan också leda till infertilitet.

Medicinska sjukdomar som leder till infertilitet

Det finns vissa medicinska sjukdomar som leder till infertilitet. Feber kan påverka produktionen av spermier. Diabetes påverkar en mans erektion och utlösning. Hypertoni påverkar också en mans erektion. Män som har hjärtsjukdom är också mest benägna att vara infertila på grund av erektionsproblem. Njursjukdomar påverkar oerhört reproduktionsförmågan hos en man. Det påverkar kvaliteten på en mans sperma. Genital cancer minskar fertiliteten kraftigt. Slutligen är alkohol, överdrivet koffein och rökning och stress utmärkta reduceringar av manlig fertilitet.

Dessa orsaker till infertilitet kan ses var som helst. Det är viktigt att notera dessa faktorer som förändrar manlig fertilitet för att förhindra sådana problem. De flesta par splittras på grund av detta problem. En kvinnas liv är inte fullt utan att ha sina egna barn. Vissa par försöker hantera problemen långsamt. De håller det sista repet av sitt tålamod för relationens och kärlekens skull. Ändå, ibland tycker kvinnor att det är mer tillfredsställande om de har sin egen ras av liv. Därför lämnar de mannen bakom sig och hittar en annan man som kan uppfylla sina drömmar. Det här är det värsta som någonsin kan hända en man.

Behålla en god reproduktiv hälsa

Låt oss prata om reproduktiv hälsa. Egentligen handlar det om reproduktiv hälsa. Oavsett om du vill öka spermievolymen eller inte kan få erektion när du behöver det - det handlar om reproduktiv hälsa. Att hålla din reproduktiva hälsa i perfekt skick ger dig mycket större erektionsstyrka och uthållighet, såväl som generell sexuell tillfredsställelse. Enkelt uttryckt, en god reproduktiv hälsa ger dig ett hälsosamt sexliv!

Att upprätthålla ett hälsosamt och kraftfullt reproduktionssystem är kanske en av de viktigaste sakerna som alla killar bör vara uppmärksamma på. Gör ditt reproduktionssystem en tjänst genom att överväga följande förslag:

  • Ät en hälsosam, välbalanserad kost. För att säkerställa normal erektil funktion måste du hålla det kontinuerliga blodflödet till penis genom att ta hand om artärerna som försörjer den. Ät en fiberrik kost, låg i mättade fetter och du kan vara säker på att förhindra eller minska uppbyggnaden av fettavlagringar som smalnar av och täpper till artärerna. Håll dig borta från animaliskt fett, socker, stekt eller skräpmat.
  • Sluta röka. Rökning drar ihop blodkärlen och leder till en uppbyggnad av plack i artärerna som levererar blod till penis. Detta resulterar i minskad erektil funktion, krympning av penis och impotens senare i livet.
  • Undvik sprit och farliga droger. Alkohol och narkotika innebär stor risk för impotens eller erektil dysfunktion.
  • Träning. Att träna är bra för din allmänna hälsa. Prova att gå, springa, cykla eller simma i rask takt i minst 30 minuter om dagen, tre gånger i veckan.
  • Ta kosttillskott. Vissa vitaminer och mineraler är bra för att upprätthålla allmän penishälsa, såsom vitamin A, vitamin B-komplex, vitamin C, vitamin E, krom, zink och L-arginin. Medan vissa örter som Ginkgo biloba, Ginseng, Damiana, Sarsaparilla, Wild yam, Saw Palmetto, Dong quai, Gotu kola, Hortensiarot och Pygeum är kända för att vara särskilt användbara för svaga erektioner eller impotens. Var noga med att rådgöra med din läkare först.
  • Stimulera din hälsa. Upprätthåll ett hälsosamt reproduktionssystem och prostatacirkulation genom att ha regelbundna erektioner och utlösningar.
  • Hjälp ditt reproduktionssystem. Det finns många skäl att öka spermievolymen. Vi har redan diskuterat dessa skäl tidigare. Hjälp nu din penis! Det finns särskilda produkter som hjälper dig att öka spermievolymen utan biverkningar.

Vad är fertilitetsanalys?

En sperma- och fertilitetsanalys är processen för att mäta och utvärdera kvantiteten och kvaliteten på spermier i ett spermieprov producerat av en man för att uppskatta manlig fertilitet.

Denna analys görs vanligtvis för att se om en man är fertil och kan bli pappa. Enligt statistiken är mer än 30 % av reproduktivt utmanade pars problem kopplade till kvaliteten på en mans sperma eller spermiekonton. En spermieanalys är också en metod som ofta används för att kontrollera effektiviteten av sådana operationer som vasektomi och omvänd vasektomi.

Dessa är de tester som är vanliga att utföra under en spermieanalys:

  1. Spermievolym
  2. Liquefaktionstid (Detta test ägnas åt att undersöka hur lång tid det tar för spermier att flyta ut. Efter utlösning är det som en tjock gel, och när cirka 20 minuter passerar blir det flytande igen.)
  3. Spermierörlighet (Detta är en process för att mäta mängden spermier som rör sig framåt på vanligt sätt. Under denna process kan antalet spermier också beräknas och det kallas rörlig densitet.)
  4. Spermiemorfologi (denna typ av test utförs för att fastställa vilken mängd spermier som har lämplig form.)
  5. pH-nivåer (dessa hjälper till att identifiera hur sura eller alkaliska spermierna är.)
  6. Antal vita blodkroppar
  7. Fruktosnivå

Det finns två enkla och helt normala tekniker du kan använda i ditt dagliga liv för att öka spermievolymen, förbättra antalet sädesceller och förbättra styrkan. Först och främst bör du vara säker på att din kropp är tillräckligt återfuktad.

En kropp som inte får tillräckligt med vätska kan inte fungera ordentligt och detta leder till att spermiemängden minskar. Ju mer hydrerad du är, desto färre spermier kommer du att producera. Att vara uttorkad kan sannolikt vara en orsak till att man minskar mängden spermier hos människan. Kom ihåg att 8 glas vatten hjälper dig. Detta är den norm som kommer att räcka för att din kropp ska producera normal volym spermier.

Det finns naturliga piller som kan vara till stor hjälp och tillskott för att förbättra kvaliteten och öka spermievolymen. Anledningen till det är det faktum att de innehåller inte bara mineraler och örter utan även sådana aminosyror som L-karnitin, L-arginin och L-glysin som är mycket viktiga för din hälsa och speciellt för dina spermier.

Men deras effekt är inte begränsad till att bara förbättra antalet spermier. De hjälper också till att upprätthålla starkare och längre varaktiga erektioner genom att öka blodcirkulationen till penisvävnaderna.

Mitten -livskris och fertilitet

Män märker att deras tidigare ungdomliga överflöd och glupska virilitet sakta avtar när de når 40 års ålder och framåt. Det är när män upplever håravfall, benförlust, sömnlöshet eller andra sömnproblem, och problem med minne och beräkning.

De känner sig ofta arga, trötta och mindre motiverade. Eller ibland åtföljs dessa av svettning och rodnad, förlust av muskelmassa och styrka, värk och smärta, ökat fett, minskad sexuell prestation eller erektil dysfunktion och depression.

De flesta män som når mitt i livet kommer i princip att uppleva en eller alla av dessa i varierande grad.

Eftersom testosteron är ett hormon som hjälper till att upprätthålla sexlusten, öka spermievolymen, blygd- och kroppsbehåring, muskler och ben, är konsekvenserna av andropause uppstår sakta när en man åldras.

Men du kan välja att bekämpa det och lindra eller till och med undvika symtomen som orsakas av andropaus. Du bör ha en strategi som inkluderar livsstilsmetoder som optimal kost, regelbunden motion, stresshantering, och du kan också försöka sluta röka.

De fantastiska spermievolympillren är en sexuell prestationshöjare som ingen annan. Inte bara att pillren garanterar att du får erektion när du behöver det, utan de hjälper också till att öka spermievolymen. Och bättre prestanda i sängen är föregångaren till många bra saker i en relation, som en kärleksfull partner och den där sköna känslan av nöjd med huset. Läs mer om dessa piller i vår artikel för ökad spermievolym.

Ökad spermievolym för bättre manlig fertilitet

En av människans största gåva är livet. Dessa ord är redan utslitna, men de är fortfarande lika sanna. Föreställ dig hur ett enda litet föremål som är nästan osynligt kan skapa ett liv. Det är som en mirakulös makt tilldelad varje människa. Det är en makt som är förenad med ansvar. Varje dag dör det människor och föder barn runt om i världen. Dödssiffran ökar, likaså antalet invånare.

Människor sägs vara skapade som beskyddare av jorden. Frågan är dock vilka som kommer att vara människors beskyddare? Svaret är klart och enkelt, själva. Människan är den högsta bland skapelserna. Det finns alltså inget annat sätt att förstöra den mänskliga generationen, utom för sig själva. Det är viktigt att veta hur man skyddar sig själv.

Män bör inte oroa sig om de har problem med manlig fertilitet. De får inte utveckla tanken på att vara värdelösa och halta när de väl vet att de är infertila. Infertilitet betyder inte lägre manlighet. Det är ett hälsoproblem som varje man bör möta med all sin styrka. För att veta arten av denna situation måste en man fullständigt förstå de faktorer som leder till nämnda manliga hälsotillstånd.

En utlösning ger en normal spermavolym på 2 upp till 5 milligram. En utlösning måste producera minst 40 miljoner spermier, varav 75% av det totala antalet är levande. Det betyder att de återstående 25%, som är döda, anses vara normala. Därför behöver en man producera totalt 40 miljoner spermier för att han ska kunna skapa ett barn. Följaktligen leder ett lågt antal spermier till problemen med manlig fertilitet. Så om du behöver öka manlig fertilitet är det första du bör tänka på att öka spermievolymen .

2 alternativ för att förbättra spermiekvaliteten 

Om du vill förbättra din spermiekvalitet, ejakulationskraft och öka spermieproduktionen kan du prova 2 enkla och naturliga metoder. Hur banalt det än låter, men det första du aldrig bör glömma är att dricka tillräckligt med färskvatten, eftersom det är viktigt för att hela din kropp ska fungera korrekt. Om du upplever uttorkning är dina kroppsfunktioner inte korrekta och antalet spermier kommer också att påverkas negativt. Högre nivå av hydrering betyder mer spermier och på samma sätt kommer låg hydrering inte att låta dig få större mängd spermier. Om du inte vill lida av det, drick cirka åtta glas vätska dagligen. Tack vare det kommer du att kunna producera lämplig mängd spermier.

Om du tar naturliga piller för spermievolymen kommer du att kunna bidra till att förbättra din spermiekvalitet. Många användbara örter och mineraler finns i piller tillsammans med en kombination av aminosyror (L-arginin, L-karnitin, L-glysin), viktiga för utmärkt resultat och bra spermieantal. Utöver det förbättrar de blodcirkulationen och förbättrar därmed erektionen också, därför garanteras dubbel nytta för dig.

Manlig infertilitet: behandlingsalternativ

Du kanske undrar om manlig infertilitet kan behandlas. Visst kan det vara. Faktum är att mer än 50 procent av manlig infertilitetsfall kan åtgärdas. Det är oerhört viktigt vid utvärdering av infertilitet att betrakta paret som en enhet i utvärdering och behandling och att gå vidare på ett parallellt utredande sätt tills ett problem upptäcks. Det har visat sig att ju längre ett par förblir subfertila, desto sämre är deras chans till ett effektivt botemedel. Många par upplever betydande oro och ångest efter bara några månaders misslyckande med att bli gravida.

Behandling med konventionella metoder kan hjälpa paret att bli gravida genom normalt samlag. Det finns mediciner, antibiotika och hormoner som en man kan ta för att hjälpa till i spermieproduktionen, bli av med infektioner eller hjälpa till med hormonell obalans. Du kan också prova att bära löst sittande kläder som boxare eller undvika badtunnor, bastur och långa varma duschar.

Andra behandlingar är också tillgängliga, även om dessa kan vara invasiva eller för dyra. Detta inkluderar provrörsbefruktning, konstgjord insemination och användning av spermiedonator. Provrörsbefruktning innebär att parets spermier och ägg befruktas i ett laboratorium och att det befruktade ägget placeras inuti honans livmoder. Konstgjord insemination, å andra sidan, innebär att man samlar in spermier och manuellt placerar den inuti äggledarna eller den kvinnliga livmodern för att underlätta befruktningen. En donatorsperma kan istället förvärvas om det inte finns någon spermieproduktion alls eller det finns andra funktionella problem med mannens spermier.

Om du inte vill ta till spermiedonatorer från tredje part, ta en titt på de kosttillskott som arbetar för att öka spermievolymen. De ökar avsevärt chanserna för befruktning genom att öka spermievolymen, förbättra erektion och prestationsförmåga.

Fertilitetspiller

Mäns fertilitet kan säkerställas på många olika sätt. Beroende på varje fall är behandlingar och förebyggande åtgärder allmänt tillgängliga. En kombination av en proaktiv livsstil och fertilitetspiller (piller som ökar manlig fertilitet), eller penisförstärkningspiller enbart beror på varje enskilt fall. Både det psykologiska och fysiologiska behöver tillräckligt med uppmärksamhet för att minska risken för erektil dysfunktion och nyckeln är att alltid hålla sig i bra form och form.

Ett gott hälsotillstånd är ett växande problem bland vuxna män i dessa dagar. Kommersiellt tillgängliga produkter som fertilitetspiller, tjänster som styrketräning, aktiviteter som sträcker sig från sport till rekreation och livsstilshantering blir allt mer populära. Att hålla sig i form och behålla sin sexuella överhöghet är inte bara en modefluga utan en ständigt framskridande kultur. Schampon mot skallighet, anti-aging kroppsprodukter och fertilitetspiller är nu lika vanliga som rakkrämer för alla män.

För män är ett hälsosamt tillstånd för deras sexuella hälsa lika, eller ännu viktigare, viktigt som deras karriärer och yrken. Ett hälsosamt sexliv ger män en enorm mängd stolthet och självförtroende som bekräftar deras värdefulla existens i samhället. Att inte ha en bra erektion är en stor mardröm män kommer att göra allt för att undvika. Oförmågan att tillfredsställa sina och sin partners sexuella behov är ett stort hot och förolämpning. Ansträngningar görs mycket för att undvika det, och det finns nu en mängd olika åtgärder för att bekämpa det; från medicinskt övervakad behandling till fertilitetspiller.

Fertilitetspiller – särskilt de som ökar spermievolymen – främjar ökad sexuell kraft och hårdare erektioner. De är gjorda av organiska material, mestadels växtbaserade komponenter, som hjälper kroppen, särskilt dess reproduktiva funktioner, att vara bra och aktiv. Dessa piller förbättrar reproduktionssystemets övergripande funktion, vilket är grunden för en mans självsäkra och robusta sexprestanda. Detta är ett utmärkt sätt att uppnå längre och mer intensiva orgasmer och öka spermievolymen!

Ingredienser för att öka fertiliteten

Det är nu dags att återgå till ingredienser du bör leta efter när du vill öka fertiliteten. Tro det eller ej, många människor har ingen aning om att de kan förbättra sina orgasmer. De behandlar sina orgasmer som något givet av naturen. Det är inte sant. Det finns produkter vars primära syfte är att hjälpa oss att få omedelbara erektioner och längre orgasmer genom att öka spermievolymen och öka fertiliteten. Och allt detta kan göras med hjälp av naturliga ingredienser.

Kunder är alltid intresserade av att få det bästa värdet för sina pengar. De vill inte köpa produkter som inte fungerar eller som kan vara farliga för deras hälsa. Vi inser detta behov och strävar efter att erbjuda den bästa möjliga blandningen av ingredienser och att fortsätta forska efter nya naturliga lösningar på dina problem.

Ingredienser för produktion av spermier

Den första gruppen av rekommenderade ingredienser är gjord av de som verkar på systemet som helhet. Här är några möjliga ingredienser i den här listan:

  1. Maca Legendarisk sydamerikansk botanisk som har visat sig främja libido, styrka och energi.
  2. Zink - Zink är ett mineral som ansvarar för utveckling och korrekt funktion av reproduktionsorganen och normal funktion av prostatakörteln.
  3. Hawthorne – innehåller kraftfulla antioxidanter och naturliga bioflavonoider som stödjer hälsan hos hela det kardiovaskulära systemet. Denna ört kan faktiskt hjälpa till att reglera både högt och lågt blodtryck, förutom att långsamt bryta ner kolesterol och fettavlagringar i kroppen.
  4. Avena sativa extrakt - Avena sativa är ett botaniskt extrakt som traditionellt har använts för att öka styrka, sinne, ande och kropp. Referenser till de stimulerande effekterna av avena sativa - vanligt namn vildhavrehalm - har hittats för upp till 200 år sedan i den tyska farmakopén. Moderna studier vid Institute for Advanced Study of Human Sexuality har visat att avena sativa hjälper sexuell upphetsning.
  5. Ling Zhi är en asiatisk växt känd för sina antiallergiska, antiinflammatoriska, antibakteriella och antioxiderande effekter. Det ökar också känslan av vitalitet och energi. Detsamma kan sägas om Tian Men Dong, som hjälper till att stabilisera kroppsvikten och främja en hälsosam sömn.
  6. Fucus Vesiculosus balanserar sköldkörtelns funktioner och ökar energinivåerna.

Därefter finns det ingredienser som ökar testosteronnivåerna.

Ingredienser för produktion av testosteron

Den andra gruppen av ingredienser är gjord av naturliga ämnen som stimulerar produktionen av testosteron i kroppen för att för att öka mängden tillgängliga spermier under varje sextillfälle.

  1. Den främsta av dessa ingredienser är Zinkoxid. Zink är känt för att spela en avgörande roll i kvaliteten och rörligheten hos spermier. Bland de mindre kända, men lika viktiga funktionerna, är metaboliseringen av testosteron och upprätthållande av fertilitet och sexuell kraft. Det har visat sig öka antalet spermier och spermiers rörlighet med 80 % till 200 % genom att hjälpa testosteronsyntesen.
  2. Svensk blomma - Pollen, som växtrikets manliga cell, har ett välförtjänt rykte om extra vim, kraft och virilitet. Den tillhandahåller alla biofaktorer som är prekursorer för könshormonerna och mikronäringsämnen som är nödvändiga för friska reproduktionssystem.
  3. En annan testosteronbooster är Dong Chong Xia Cao, en asiatisk växt vars bark också används för att skydda hjärtat och levern från vissa gifter.
  4. Den tredje gruppen består av ingredienserna som hjälper dig att få stenhårda erektioner genom att öppna blodkärlen och effektivisera blodflödet genom kroppen, och särskilt i blygdområdet. Eftersom erektioner helt enkelt är blod som rinner in i penis, kan du enkelt se varför blodflödet är extremt viktigt för någon form av erektion. Du kan också se att en king-size erektion kräver ett bättre blodflöde och ett hälsosamt kardiovaskulärt system.
  5. Drilizen och Hong Hua Fen kommer att öppna artärerna och uppmuntra blodflödet, samtidigt som de skyddar blodkärlen och hjärtat med 4', 5, 7- Trihydroxiflavon och San Guo Mu.
  6. Muira puama - Denna brasilianska ört Muira puama, även kallad murapuama, är mest känd för sin effektiva hjälp med erektil dysfunktion och ökad libido och som afrodisiakum - men är också en utmärkt tonic för ökat allmänt välbefinnande och mental trötthet.
  7. Turbarkextrakt - Tallbarkextrakt kan öka kroppens produktion av kväveoxid, en kemikalie som är involverad i manlig sexuell respons, det kan också vara användbart vid behandling av erektil dysfunktion.

Omfattande forskning har lett oss till dessa ingredienser, medan otaliga timmars testning har gjort det möjligt för oss att hitta rätt mix för toppresultat. Längre och hårdare erektioner kommer att få ett stort leende på din partners läppar, samtidigt som du kan öka fertiliteten och njuta av sex mer än någonsin. Det finns ingen risk, varken ekonomisk eller hälsomässigt. Som du kan se från listan ovan är alla ingredienser helt säkra.

Öka manlig fertilitet och styrka

De fall då kvinnor inte vill leva med en man som inte har råd med sexuell njutning för dem, sker ofta i våra liv. Säkerhet räcker inte; vi vill också att vår partner ska matcha oss sexuellt. Kvinnor är mer benägna att stanna hos män som kan få dem att brinna av lust och väcka deras fantasi. Och en av huvudaspekterna av mäns attraktion till en kvinna är deras manliga styrka och deras manliga förmågor.

Det är därför många män inte letar efter ett kosttillskott eller ett vitaminkomplex, vilket skulle hjälpa dem att höja manlig potens. Men det finns inte bara kosttillskott du kan använda för att öka spermievolymen. Det finns andra sätt och medel också. För det första, överväg multivitaminer som kommer att förse din organism med extra näringsämnen som är viktiga för dig, speciellt om du arbetar hårt eller lever en utmattande livsstil.

Du bör dricka mycket klart vatten varje dag. Fysisk träning kan också hjälpa dig om de är regelbundna. Överväg din kost mycket noggrant. Försök att minska mängden hamburgare och andra snabbmatssaker, men öka mängden färska och naturliga produkter. Försök att reglera din rökvana, vilket säger dåligt om antalet spermier, mängden sperma och libido på det hela taget. Detsamma kan sägas om alkohol. Drick det i normala proportioner. Det är mycket viktigt att få tillräckligt med vila och avkoppling. Sov så mycket du behöver. Och regelbundet sex är en obligatorisk komponent. Njut av bra sex och hormonnivån hjälper dig att vara i bra form.

Bland de olika tillgängliga medel som ökar manlig styrka har naturliga kosttillskott visat sig vara effektiva. Du kan välja vilket sätt som helst. Men på ett eller annat sätt bör du rådfråga läkaren innan du fattar ett beslut. Således, om du inser att du behöver öka din manliga potens, våga bara ta det första steget och välja den metod som passar dig bäst.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Låg kvinnlig libido: Förstå och övervinna kvinnliga sexuella dysfunktioner

Under många år fick män många möjligheter att lösa de problem de stötte på i intimitet. Nedgången i libido kan vara ett exempel på det problem de kan möta. Kvinnor lider ofta av exakt samma problem, men dessa fall diskuteras inte öppet och det verkar som om de inte existerar. Så är det inte. De existerar trots att det inte talas om dem. Kvinnor tenderar också att utveckla sexuell dysfunktion, det kallas kvinnlig sexuell dysfunktion . En rad undersökningar och studier genomfördes och de flesta av dem kom fram till att kvinnlig sexuell dysfunktion, kvinnlig libidoproblem , och fortsatt missnöje förstör successivt hela sexlivet och detta leder till allvarliga hinder i förhållandet mellan man och kvinna. Det kan till och med orsaka slutet på förhållandet. Så de negativa konsekvenserna kan vara mycket allvarliga och förstörande. När de upptäckte orsakerna till kvinnlig sexuell dysfunktion var de alla överens om att detta fall kräver omedelbar uppmärksamhet och måste behandlas med särskild

Låsa upp hemligheterna bakom kvinnlig libido: en omfattande guide till kvinnlig sexuell hälsa

Många kvinnor upplever problem i sexlivet och letar efter lösningarna. Problemet är att du lätt kan hitta en manlig förbättringsprodukt: från välkänd Viagra till alla dessa örtpiller och krämer. Även om dessa alternativ ökar kvinnlig sexlust, är de designade och formulerade för män och kan möjligen orsaka biverkningar. Berättelsen bakom kvinnlig libido Ofta problem , som har att göra med sexuellt umgänge, skrämmer män eftersom de inte inser hur de ska hantera dem och hur de ska fixa situationen. Olika läkemedelsföretag drar flagrant nytta av denna idé genom att erbjuda manliga förbättringspiller till män som är upptagna av sina sexuella relationer. Men klagomål på låg libido kan också ses hos kvinnor, särskilt i 40-årsåldern. Denna situation uttrycks i de flesta fall av snabb förlust av intresse och/eller energi innan honor någonsin når en orgasm. Detta problem stör damer och växer till en faktor som hotar harmonin i relationer. Mycket ofta är förekomsten av en vanlig kvinna ful

En omfattande guide till bröstförstoring: Naturläkemedel eller kirurgi?

Bröstförstärkning Hundratusentals kvinnor över hela världen önskar att de hade större bröst. Ändå kommer majoriteten av dessa kvinnor aldrig att bedriva någon form av bröstförstoring. Även om de skulle älska att ha större bröst, är dessa kvinnor inte villiga att utsätta sig för farorna eller kränkningarna med bröstförstoringsoperationer - och vem kan klandra dem? Ärligt talat, de flesta bröstförstoringsoperationer skapar mindre än perfekta resultat. Även kvinnor som väljer en blygsam B-kupa eller C-kupa förbättring kan sluta med onaturliga eller ojämna implantat. När man betänker att kvinnor med implantat har en 21-procentig ökning av cancer, verkar operationen knappast vara värd det. De flesta intelligenta kvinnor skulle hellre leva med en nedslående A-kupa än att spendera tusentals dollar på att äventyra sin hälsa för att ha större bröst. Goda nyheter är att det finns ett helt naturligt växtbaserat alternativ. Studier visar att kvinnor som tar bröstförstärkningspiller upplever mång